L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 9 d’agost del 2018

Campionat de Futbol Platja 2018

 

Entre el passat dimarts i ahir dimecres es va celebrar el Campionat de Futbol Platja que, com tot els anys, organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes.

El lloc de celebració va estar la zona d’arena situada enfront de l’escala de l’edifici Flaminto amb el terreny de joc marcat en l’arena.



En total han participat un total de 120 xiquets i xiquetes de les categories infantil, aleví i benjamí. Com sol passar molt bon ambient, familiars i amics que s’hi acostaren per presenciar els partits i una gran animació entre els mateixos jugadors que hi participaven.




La classificació final ha estat: 

Infantil

1 Mi abuela
2 Team Panchi
3 Pechofrío 

Aleví

1 Què classe què classe
2 los Rols
3 The Booms 

Benjamí

1 Tigres de Tavernes
2 Fair Play



Els campions i subcampions han rebut trofeu i medalles i regals els tercers i quarts classificats