L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 14 de juliol del 2018

Una vegada més... vandalisme, trencar, embrutar llocs públics com a manera de passar-ho bé.


 Segurament els molestaven les casetes. Els feien nosa  les casetes on es canvia la gent, vore-les tan noves, d'enguany. Els fa nosa que l'Ajuntament done el millor servei possible als usuaris de la platja. Igual els molestava a la vista vore les casetes noves i... a trencar-les! Vandalisme dur i pur, sense cap utilitat i benefici. Cap de  respecte el mobiliari urbà i les instal·lacions que són de tots i paguem tots amb els nostres impostos.

Hi ha també altres vandalismes i es rara la setmana que no ens assabentem d'algun exemple o malifeta: el d'embrutar, llançar deixalles i demés brutícia enmig del carrer. Ací en teniu unes quantes fotografies d'avui  mateix, pel matí.


¡Qué pesat deu ser buscar un contenidor!. És millor  deixar-ho al costat de la paperera de l'arena: les restes d'un presumpte menjar a vora mar, que igual s'acompanyaria del corresponent botelló. Almenys restes de capses de beguda hi ha.

I un altre exemple prou semblant de quin és el respecte que alguns tenen a propietats privades o espai públics. Les imatges parlen. 

I després llegim per la xarxa alguns que es pregunten si netegen o si no netegen, de si han vist brutícia en algun lloc... I la brutícia no apareix per generació espontània. Hi ha algú que embruta, que llança les coses en llocs no adequats, etc.

I si netegen? Clar que netegen. Talment com sempre, des de fa anys sempre amb la mateixa programació d'hores i llocs, i alguna més afegida per culpa dels "graciosos" de sempre. El que no pot ser és, com sembla ser que alguns voldrien, és que l'Ajuntament tinguera un exercit "d'homes de verd" i que en posarà un al costat de cada veí. 

A aquests blogs que segueixen consignes d'un partit concret, els direm que més que mitjans materials i humans, el que cal és més conscienciació, actuar amb més civisme i respecte.

Però això hi ha alguns, els de sempre, que no ho entenen o,  millor dit, no ho volen entendre. I en lloc de reconéixer que hi ha gent que només vol desfer, trencar i embrutar, ells no busquen autors ni els culpen de res, és més fàcil i millor culpar al servei de neteja i a l'Ajuntament, com no!. Són així... i que voleu que hi fem!!