L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de juliol del 2018

Tavernes inaugurarà la XXIV Fira de Sant Jaume el 25 de juliol



A la fira es podrà degustar i comprar productes típics valencians i apreciar l’artesania local i la cultura valenciana. Participa el teixit associatiu local per informar de la seua activitat.
Tavernes celebrarà la XXIV Fira de Sant Jaume des del dimecres 25 fins el diumenge 29 de juliol amb un munt d’activitats relacionades amb els productes i les tradicions valencianes. Seguint l’atractiu format del passat any, s’ha tornat a apostar per la música i l’esport local com a acompanyants de luxe per a la reconeguda fira que representa un atractiu turístic per a la ciutat.

L’avinguda la Marina de la platja de Tavernes serà l’escenari principal de l’esdeveniment, on es podrà degustar i comprar productes típics valencians, apreciar l’artesania local i gaudir i viure la cultura i la festa valenciana.
La fira comptarà, entre d’altres, amb una mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks (caravanes de tapes). Entre els atractius gastronòmics destaca les coques de dacsa, típiques de la comarca de la Safor. També comptarà amb espais d’oci per als xiquets i xiquetes amb tallers didàctics i castells inflables. A més, els assistents podran gaudir d’un tren turístic que realitzarà diferents parades a tres zones de la platja durant totes les vesprades de la XXIV Fira de Sant Jaume amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment, i apropar els visitants de la platja a la fira.
Entre altres iniciatives, hi ha previstes diverses exhibicions de pilota valenciana i patinatge artístic a càrrec dels dos clubs esportius del municipi, passacarrers amb la batucada Valltukà, desfilada de moros i cristians i diferents actuacions musicals entre les que destaquen els grups Money Makers Trio i Perkmetall Sextet. El castell de focs artificials tancarà esta edició el diumenge 29 de juliol a l’entrada del recinte firal.
La inauguració tindrà lloc el proper dimecres 25 a les 19:00 hores en la zona firal de l’Avinguda de La Marina. Amb el tall de cinta, les autoritats visitaran les casetes que hi participen, acompanyades de la música de la dolçaina i el tabalet. Amb el tret d’eixida, es donarà pas a 5 dies d’activitats centrades en la cultura, la gastronomia, i el teixit associatiu local.