L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 31 de juliol del 2018

Tavernes dóna la benvinguda als xiquets sahrauís del programa “Vacances en Pau”


 L’Ajuntament va rebre ahir la visita dels 18 xiquets i xiquetes acollits en la Safor, 6 a la Valldigna, gràcies al programa Vacances en pau d’ACAPS.

L’Ajuntament va rebre la visita dels 18 xiquets sahrauís que enguany participen a la Safor-Valldigna del programa “Vacances en pau” promogut per l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS). D’aquests xiquets i xiquetes, 6 seran acollits per famílies de la Valldigna fins el final d’agost.

El saló de plenaris ha estat l’escenari de la calorosa benvinguda als xiquets sahrauís que, per un dia, han rellevat els regidors municipals allí presents de les seues cadires per a ser ells els protagonistes del matí.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha destacat “el compromís de l’Ajuntament a l’hora de donar un suport ferm a la gran tasca que du a terme ACAPS en la comarca i el nostre municipi per a oferir la possibilitat als xiquets sahrauís d’abstraure’s durant l’estiu de la dura realitat en què viuen”. 

La regidora de Compromís ha remarcat que “Tavernes s’ha consolidat com a ciutat acollidora i treballem ja per a continuar vinculats a esta iniciativa l’any vinent”. 

El president d’ACAPS, Salvador Pallarés, ha destacat i agraït “la gran solidaritat dels veïns de Tavernes, perquè són les famílies d’acollida les que fan possible aquesta iniciativa tots els estius. El fet de portar els xiquets ací és un acte humanitari, però també polític i social”.

La Regidoria de Serveis Socials, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, va preparar ahir diverses activitats per tal amenitzar l’estada dels xiquets acollits, com ara jocs tradicionals en l’espai multiusos del municipi, un dinar de germanor i un bany en la piscina durant la vesprada.