L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 21 de juliol del 2018

REPORTATGE FOTOGRÀFIC: La Trobada Solidària enforteix el teixit social format per les associacions i entitats sense ànim de lucre.



 La Torre de Guaita de la platja va ser l’escenari que acollia ahir per la vesprada-nit la segona Trobada Solidària local impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, que dirigeix la regidora Noèlia Alberola, de Compromís,  en col·laboració amb el teixit associatiu valler.




Cal destacar la gran participació de les entitats i associacions locals sense ànim de lucre totes treballant amb un objectiu comú: que la trobada posarà en valor i destacarà el treball que realitza el teixit associatiu del municipi mitjançant les nombroses activitats que duen a cap dirigides a tot el veïnat al llarg de l’any.


 Cal indicar que era la primera vegada que se celebrava la trobada en aquest paratge que ha resultat un bon lloc per aquesta activitat, però no hi ha dubte que després d’aquesta primera experiència i vist el resultat es consolidarà.  A més, l’organització de l’esdeveniment en aquest escenari reivindica i posa en valor la Torre de Guaita com a punt de trobada i centre d’activitats locals i socials de la platja de Tavernes.



 A destacar dins de les activitats de la jornada la presentació de Creu Roja del nou vehicle adaptat que millora la seua dotació i permet un major marge de maniobra a l’hora de complir el seu objectiu humanitari.




Globalment podem valorar la jornada com a molt activa i de molta interactuació entre les entitats i associacions participants, cosa que ajuda a enfortir els lligams, a fer més fort el teixit global associatiu de la ciutat i com no a potenciar el valor de la tasca que duen a cap. Així almenys, pensem que ho valoraven el ciutadans i ciutadanes que s’hi acostaren al llarg de la jornada.


Un punt positiu de la trobada l’habilitació d’una zona infantil, un veritable encert, on a més de servir d’entreteniment per als menuts han pogut dependre i practicar alguns dels jocs tradicionals, d’aquells que no se solen vora massa en els jocs de carrer.


  
Un segon punt també positiu va ser el servei de torrada, que va facilitar el sopar i ha fet que sobre les 200 persones es quedaren a sopar i gaudiren més temps de l’activitat i de la fresca.

I com a cloenda se celebra el MajorFest amb l’actuació del grup Rivera Som que va amenitzar la vetlada amb molt d’art i recordant-nos aquells cançons que fa dècades foren èxits.

Com totes les coses que es duen a cap per primera vegada, hi haurà coses a millorar en una pròxima edició, però d’eixida ja molt positiu i un encert el paratge que, a poc a poc,  i quan s’urbanitze la zona, es pot convertir també un referent on gaudir de les vetlades d'estiu amb l’organització d’activitats. Com se sol dir, s’ha marcat el mapa i el camí, i ara el que cal es reomplir-lo.

A destacar que avui, de bon matí, el paratge estava completament net.