L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de juliol del 2018

Proposta per iniciar un estudi de relacions socials i la seua implicació en l'obesitat


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va rebre els investigadors i professors de la Universitat Politècnica de València Alberto Conejero i Juan Miguel García, que estan interessats a  engegar un projecte d’investigació en salut pública basat en les relacions socials generades a Tavernes.

És un projecte finançat amb fons europeus, amb l'objectiu de combatre l’obesitat, tot detectant-la de manera prematura. 

L'alcalde ha assenyalat que el govern municipal de Compromís col·laborarà amb tot el que possible per tal de fer realitat un projecte que derive en la millora de la salut pública a la nostra ciutat.