L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de juliol del 2018

Primer campionat de futbet en les instal·lacions de la Goleta




La regidoria d'Esports ha celebrat en les instal·lacions de la Goleta el primer campionat de futbet de la temporada estiuenca dirigit a xiquets i xiquetes en les categories benjamí, aleví i infantil.

Un any més un gran èxit quan a participació i presència de familiars i amics dels participants i un molt bon ambient a pesar de la calor que ha regant aquests dies i que no ha pogut deslluir el campionat.

La clasificació final ha estat:

Infantils:   
Campió:  Julen
Subcampió:  Team Panchi  

Alevins
Campió: Què classe
Subcampió: Los futboleros

Benjamí:
Campió: Los Marineros
Subcampió: Benjamín A


Els guanyadors han rebut una medalla i trofeu commemoratiu.

La setmana vinent, entre el dilluns i el dimarts, està anunciat un campionat de futbol platja, mentre que per al dimecres i dijous serà de tennis platja.  Al llarg dels mesos de juliol i agost s'organitzaran diverses activitats esportives per a tots els públics tant a la platja com a la ciutat.