L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 3 de juliol del 2018

PLENARI JULIOL 2018: S'aprova que el Pavelló Poliesportiu de Tavernes es denomine “Pavelló Carles Pellicer”.


El consistori, per unanimitat, aprovava la proposta iniciada pel C.B Tavernes i presentada al plenari pel govern municipal de Compromís en el sentit que el Pavelló Poliesportiu de Tavernes, on precisament juga el club els seus partits, passe a denominar-se “Pavelló Carles Pellicer”. 

El regidor d'Esports, Josep Llácer, explicava que la proposta havia estat presentada pel club de bàsquet, i que s'havia presentat en l'assemblea de presidents de clubs el passat mes de maig, on els assistents l'aprovaren també per unanimitat.

Josep Llácer va recordar alguns fets i moments de la biografia de Carles Pellicer, que ens va deixar l’11 de maig del 2014 afectat per ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica), una malaltia contra la qual va lluitar amb una gran enteresa durant anys.


Carles Pellicer s'havia iniciat com a esportista a l’equip de bàsquet de La Salle (Paterna) on va jugar des de la temporada 1963-64 fins la 1969-70. Havia jugat en equips de 3ª i 2ª divisió nacional des de la temporada 1970-71 fins la 1982-83 i en eixa etapa va ser nomenat com a millor jugador valencià en la temporada 1971-72.

Va ser jugador del C.B Tavernes en la temporada 1983-84, exercint d’entrenador en la 1984-85. Des d’aleshores i fina a la seua mort, va treballar en pro del bàsquet a nivell local i en el CB. Tavernes del qual va ser primer entrenador, coordinador general i president en l’any 2006-07. En tot aqueix temps, va ser una persona clau en el CB Tavernes havent contribuït en gran manera a la seua consolidació i creixement com a club.

Les entitats esportives acceptaren la proposta del CB Bàsquet
L’any 2013, i quan els efectes de l’ELA eren molt evidents, va rebre l’homenatge del món esportiu de Tavernes en la Festa de l’Esport, al que seguiria després del seu traspàs un segon homenatge del bàsquet local, en un acte multitudinari que va omplir la Casa de la Cultura.