L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de juliol del 2018

PLENARI JULIOL 2018: Compromís anuncia una actuació global per evitar apagades en l'avinguda de la platja.




El govern de Compromís confirmava que treballa en una solució global per als problemes d’enllumenat de Tavernes i la platja que passa per licitar un contracte i que una empresa canvie el sistema de lluminàries i les corresponents instal·lacions, amb l’adopció de leeds. 

Compromís responia al PP que havia preguntat per la situació de les avaries en l’Avinguda de la platja. Noe Alberola, de Compromís, regidora responsable indicava que “és cert que patim avaries, com també és cert que s’ha actuat en cadascuna” i confirmava que eixe mateix matí de dilluns els  tècnics municipals havien dut a cap una actuació a la recerca de la solució del problema.
 
La regidora indicava que els tècnics municipals indiquen que l’origen és molt complicat de localitzar i que contínuament feien proves sobre l'estat de les instal·lacions, amb revisions quasi diàries. La regidora li recordava al PP que l’enllumenat i les instal·lacions són molt velles, fins i tot es va parlar de vora 40 anys, d’ací la voluntat del govern de procedir a eixe canvi global amb un contracte amb una empresa.

La regidora Noe Alberola

Però... el PP s’atreveix a preguntar per les avaries en l’enllumenat de l’Avinguda?

Qualsevol que conega les actuacions dels governs a l’Ajuntament, es sorprendrà per algunes preguntes que es fan en el plenari i, més si porten la resposta implícita. I alguns potser haurien de callar per les actuacions en altres legislatures!!.

El PP sabia la resposta a la pregunta sobre avaries de l’enllumenat de l’Avinguda de la platja: Foren govern, instal·laren lluminàries molt boniques, però no es preocuparen massa  dels manteniment, cablejats, quadres i demés. I ja patiren apagades.


Els problemes de l’enllumenat vénen per tant de molt enrere, de quan governaven. Sembla ser ja han oblidat les apagades d’aleshores. Com han oblidat que no es va posar cap solució definitiva. I pensem que ho hagueren pogut fer amb la remodelació de l’avinguda, aprofitant les obres.

Tot el món sap, de sempre, que l’avinguda de la platja està tan baixa com la mar, per tant les humitats són moltes, les conduccions de cables i les bases dels fanals s’inunden quan plou, i és després les pluges quan normalment hi ha problemes. 

L’enllumenat de la platja està malament i el cablejat està per a canviar.  Però això no és d’ara  ni de quatre o set anys, sinó que ve de molt lluny. I els governs populars sembla ser no va fer el manteniment que calia en 16 anys de govern i les coses han anat a pitjor.

Lluminàries molt boniquetes, però davall del terra un desastre

Els operaris municipals en les actuacions dels darrers temps han canviat centenars i centenars de metres de cable, han solucionat problemes en molts quadres i en les bases dels fanals, on estan les connexions, moltes plenes d’aigua per filtracions quan plou. Està tot per canviar, i és el que vol fer el govern de Compromís.

Ho hem dit: una avinguda tan baixa com la mar, un col·lector fet pel PP que no desaigua ni fa res a l’hora d’evitar humitats i filtracions, i per tant impliquen humitats, filtracions d’aigua en les canonades enterrades, i entrades d’aigua pels fanals. I això vol dir avaries.

I la solució pass per un canvi total de l’enllumenat: una inversió que pot arribar a 1’8 milions d’euros i que es licitarà només estiga a punt la documentació.