L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de juliol del 2018

L'Escola de Futbol d'Estiu de la UE Tavernes es clausura demà divendres, dia 20


Demà divendres, dia 20 de juliol,  finalitza la XVII edició de l'Escola de Futbol d’Estiu de le UE Tavernes, que se celebra des de principis de mes en les instal·lacions del poliesportiu municipal.

Al llarg d'aquest temps, els 93 xiquets/xiquetes, d'edats compreses entre els 4 i 12 anys que hi participen, han realitzat de 9 a 13 hores activitats d'anglès, repàs, i accions formatives de vídeo, entrenaments de tots els aspectes futbolístics, piscina i altres activitats recreatives en horari de matí. 

Com a acte de clausura de l'escola, s'ha previst per a demà divendres, a més dels entrenaments  i activitats propis del matí,  un mini campionat de partits a la vesprada. serà el moment en què els/les xiquets/es participants rebran un record i un diploma de la seua assistència a la Escola de Futbol d’Estiu.

L'escola està dirigida pels coordinadors de futbol 11,  Salvador Gil, i  de futbol 8, Javi Tur,  la coordinació de José Ángel Vercher "Monget" i diversos monitors de la UE Tavernes, sempre amb l'objectiu de cercar la diversió i tenint el futbol com a principal joc per a passar una estona agradable.

Quan a l'esport rei, s'ha treballat el perfeccionament de les qualitats tècniques bàsiques d'acord a l'edat dels xiquets, el respecte als companys, entrenadors i àrbitres, exercicis d'equilibri i coordinació, en l'adquisició d'hàbits d'higiene corporal i neteja, en el respecte a la normes i l'ús correcte de les instal·lacions esportives, així com en que la participació en el joc es faça evitant conductes agressives.