L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de juliol del 2018

L'Ajuntament repinta els senyals del carrer Blasco Ibañez, en la platja, per incrementar la seguretat.


A ningú se li escapa que el carrer Blasco Ibáñez és un dels més problemàtics - per no dir el més- de tota la platja. Tothom sap que és el carrer que canalitza tot el trànsit de vehicles entre les dues platges valleres i com, a pesar de ser un carrer estret, és de doble sentit: hi ha vehicles que van a la Goleta i altres que en venen. 


Això d'eixida ocasiona molts problemes de seguretat, sobre tot en les persones, que s'incrementen per la circumstància que és un carrer de voreres molt estretes i que, a penes, permet el pas de dos vianants, i menys encara si es dona el cas que una família va amb bebés en el cotxe. 


La regidoria de Seguretat Ciudadana de l'ajuntament de Tavernes, conscient d'aquesta problemàtica i els problemes de seguretat derivat, ha procedit ja fa uns dies a repintar tota la senyalització vertical del carrer, és a dir els passos de vianants i també la ratlla enmig del carrer que separa els dos sentits del carrers. 



L'objectiu no és altre que la seguretat. La seguretat, sobre tot de les persones, cosa que es confia aconseguir amb l'increment de visibilitat que es dóna als passos de vianants i l'obligació dels vehicles de circular pel seu carril.