L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de juliol del 2018

L'ajuntament instal·la cistelles antivandàliques en el Parc del Cantalot


L'Ajuntament de Tavernes  ha  instal·lat unes noves cistelles en el Parc del Cantalot, però amb la singularitat que són antivandàliques, i es confia eviten accions que les facen malbé.

El govern de Compromís té com a objectiu aconseguir las regeneració de la zona amb la instal·lació dels elements necessaris per al joc, però vol també evitar la seua deterioració per actes vandàlics o per un mal ús. 

Ací mateix hem publicat massa vegades accions de gent sense consciència ni respecte a allò que és de tots i que han suposat trencadures en els jocs i altres elements instal·lats.

L'ajuntament ha invertit 2.275 euros dins del Pla d'Inversions Municipals del 2018.

Basat en la noticia del faceboox municipal