L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de juliol del 2018

La Xaranga Xe Kin Ampastre ofereix el dissabte, dia 21, un concert en l'Avinguda de la platja


 La Xaranga Xe Kin Ampastre de Tavernes de la Valldigna celebra el seu 15é aniversari (2003-2018)  amb un concert gratuït a la platja de Tavernes el proper dissabte a les 20 hores, al final de l’Avinguda de la Marina.

Aquest concert és una mena de regal i agraïment al poble de Tavernes per la gran acollida i recolzament que ha tingut la xaranga en els seus 15 anys d’existència.



Aquest grup de joves vallers, que han recorregut el País Valencià amenitzant i portant la nostra música per tot arreu, han obtingut guardons a diferents concursos de xarangues, com el 1r premi a Tavernes, 1r premi a Cullera o un 2n premi a Llíria.



En aquests 15 anys la formació ha desenvolupat la seua tasca de la millor manera possible, tot i que cal remarcar la dificultat de consolidar un grup gran i, sobre tot, de mantenir la qualitat musical, cosa que cal per continuar essent protagonista en el mercat pel gran nivell que tenen les xarangues del País Valencià.


La Xaranga Xe Kin Ampastre vol donar les gràcies al públic i amics que tants anys els han sigut i han pensat que la millor manera és oferir un concert gratuït per a tots els públics, on també hi haurà col·laboradors d’altres formacions i músics d’alta qualitat

A les fotografies, cedides per la xaranga (moltes gràcies) podem vore imatges de la formació en distints moments d'aquests 15 anys. Enhorabona i que en siguen molt més!