L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 8 de juliol del 2018

La UE Tavernes té nou president: Josep Emili Bononad Climent


D'esquerre a dreta: Josep Emili Bononad, nou president, Joaquin Fons el tresorer i José Armengol, l'expresident
Josep Emili Bononad i Climent és el nou president de la Unió Esportiva Tavernes tot substituint a José Armengol  que deixa el càrrec per motius personals. El nomenament es va ratificar en l’assemblea del club celebrada el passat divendres en una de les pistes esportives del Camp d’Esport.

Una assemblea que va servir per fer un balanç en l’aspecte esportiu i econòmic. Quant a l’aspecte esportiu es va reconèixer que la temporada del primer equip en la preferent no havia estat tot l’exitosa que s’esperava, amb el desé lloc de la taula de la classificació. Això ha dut a un canvi d’entrenador i a fitxar nous jugadors amb l’objectiu d’estar als llocs alts de la taula i tornar a aconseguir la presència d’afeccionats al camp i amb una renova il·lusió en les possibilitats del club.  Esteban Cana serà el nou entrenador per a la temporada 2018-19.

L’assemblea va presentar poca concurrència de socis, doncs només una vintena es presentaren en les instal·lacions i pogueren escoltar del tresorer Joaquín Fons el balanç econòmic de l’entitat, que és positiu en 336’30 euros. Els ingressos han estat de 254.757 euros que inclou tots els apartats: socis, subvencions, rifes, les quotes d’equips. Les despeses són de 251.647 euros a data del 30 de juny. El club té pendents ingressos i pagaments, cosa que farà eixa quantitat positiva de 336’30 euros.

També es va tractar de la campanya del juvenil, el planter del futur Tavernes, i on es va destacar una evolució positiva perquè es va començar no massa bé, però es va realitzar una gran segona volta, amb un treball meritori de jugadors i cos tècnic.

Cal indicar també que, a més del relleu en la presidència, el secretari Enric Bosch passarà a ser vocal i s’incorpora Vicent Llàcer com a secretari.