L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de juliol del 2018

La jove violinista Cecilia Arnau, amb 8 anys, finalista del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical”.




La joveníssima violinista Cecilia Arnau, amb 8 anys, finalista del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical”. La jove violoncel·lista vallera és una de les quatre finalistes del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical”, segons publica avui “Las Provincias”.

Cecilia Arnau té 8 anys i estudia en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, i ha estat elegida finalista d’aquest primer concurs al qual s’han presentat conservatoris i escoles de música de deu localitats espanyoles.

El més de setembre es donarà a conèixer el resultat amb dos guanyadors. L’un serà serà elegit pel públic i el segon per un grup de professionals experts. Cal indicar que els dos guanyador interpretaran sota la batuta de directora Inma Shara, a més de rebre una “master class” amb aquesta directora. Els conservatoris dels guanyadors  rebran una ajuda econòmica de 3.000 euros.

Cecilia Arnau Toran és filla del music valler Eduardo Arnau Grau, musicòleg i violinista de prestigi a més de catedràtic de Violí del Conservatori Superior "Joaquin Rodrigo" de València. És per tant, néta d’Eduardo Arnau Moreno, que ens va deixar fa poc de temps, després de tota una vida dedicada a la musica, i amb 40 anys de director de la SIUM de Tavernes i fill predilecte de la ciutat.  

La saga musical familiar continua amb aquesta joveneta de 8 anys, que ja ha guanyat el Concurs Provincial de Joves Músics de Canet d'en Berenguer i va obtenir una beca per a la Yehudi Menuhin School, que ha quedat posposada per la seua edat.

Enhorabona a Cecilia Arnau i confiem en vore-la a setembre com a guanyadora del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical”.

Segons la informació i fotografia de LP