L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de juliol del 2018

José Sanchis plantará en el Passeig de Tavernes, l'any de celebració del 35e aniversari.



L'artista faller gandià José Sanchis ha estat elegit per la comissió de la Falla Passeig de Tavernes per muntar el monument que celebrarà el 35é aniversari de la falla. Es tracta de la primera vegada que l'artista, guanyador del primer premi de la secció especial de Gandia amb la falla Vilanova els anys 2017 i 2018, munta un monument a Tavernes.

L'elecció de José Sanchis s'ha donat a conéixer en un acte celebrat al casal de la falla Passeig, en el qual estaven presents les falleres majors 2019, Encar Guijarro i Díaz, i Alba Almiñana i Peiró, els dos presidents Sergi Espinosa i Gerard Espinosa, i molts fallers i falleres. Així mateix s'ha donat a conéixer el que serà l'esbós del monument 2019.
 

José  Sanchis ha agraït la confiança que la falla ha dipositat en el seu treball i ha confessat que per a ell, poder plantar a Tavernes, és un projecte que inicia amb molta il·lusió i més quan és la primera vegada.


Sergi Espinosa, president de la falla, ha encoratjat a tota la comissió a treballar per aconseguir un 35 aniversari ple d'èxits i ha tingut paraules d'agraïment a Emilio Fonseca, l'encarregat dels monuments, sobre tot per la ferma aposta que ha fet en un any especial com és la celebració del 35é aniversari

Cal també indicar que també s'ha confirmat com artista faller per la infantil a Juan Carlos Díaz, amb qui la comissió confia per tornar a repetir l'èxit del primer premi del 2018, i que també va donar a conéixer l'esbós de la falla infantil.




Logotip de la falla 2019

La falla ha donat a conéixer el logotip que usarà en el 2019. El logotip s'ha confeccionat a partir del desmuntatge dels element que s'integren en l'escut de la falla, amb la qual cosa s'ha volgut simbolitzar una falla oberta a tot Tavernes i amb un protagonista evident: el foc, que cada any renova la festa fallera.