L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de juliol del 2018

Jornades de preparació del campionat de tennis platja del pròxim dia 21 de juliol




La setmana vinent s'inicia el campionat de tennis platja i, per tal de preparar l'esdeveniment,  la regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer, ha organitzat unes partides de preparació que s'han celebrat en la zona de San Isidro al llarg del passat dimecres i ahir dijous, amb una gran participació, doncs més de 50 xiquets i xiquetes hi han participat.



Cal recordar que el campionat de tenis platja se celebrarà en la zona Aquarium el pròxim 21 a partir de les 10 del mati, amb la modalitat per parelles i amb les categories de benjamins, alevins, infantils, cadet, juvenils i sènior. La inscripció és gratuïta.