L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 5 de juliol del 2018

Festival Internacional Sete Sois Sete Luas 2018: Informem de la programació


El Festival "Sete Sóis Sete Luas" torna de nou a Tavernes, que és seu a l'estat espanyol, amb una programació artística plena de qualitat musical que representa una trobada entre la musica que es fa al País Valencià i altra de contingut plenament internacional amb els ritmes i sons provinents de les nacions que en formen part.

El Festival Sete Sóis Sete Luas (www.7sois.eu), gaudeix del suport de l’Ajuntament de Tavernes i arriba enguany a la seua XXVIa edició, després d'un naixement fruit de la col·laboració entre la Toscana i Portugal i que s'expandirà amb els anys fins a formar un itinerari que inclou 11 països com Brasil, Cap Verd, Croàcia, França, Grècia, Israel, Itàlia, el Marroc, Portugal, Romania i Espanya.
Això implica una participació de més de 400 artistes amb una proposta de més de 150 concerts de música popular i contemporània. Un altre aspecte del festival són les exposicions d’arts plàstiques que compten amb més de 60 estrenes nacionals i atrau més de 200.000 espectadors cada any.

La cartellera d'enguany
 
 
Clot de la Font. Dia 11 de juliol
El festival s’obrirà amb la presència de "40 Funk Brass Band" (País Valencià) en una actuació anunciada per al dimecres que ve, 11 de juliol, a partir de les 20'30 hores en el porrat que es munta al Clot de la Font amb motiu de la festivitat de la Sang.

"40 Funk Brass Band" és una formació de música de carrer de New Orleans des del concepte del second line. Jazz, blues i funk són els senyals d'identitat musical d'una banda formada per 10 músics, tots de reconegut prestigi en l’ambient de les músiques creatives valencianes. La diversió i la bona música hi està garantida.
Ermita de Sant Llorenç. Dia 10 d'agost
La programació continuarà el dijous 10 d'agost, festivitat de Sant Llorenç, on amb ocasió del porrat local que es munta a l'ermita del Racó Joana actuarà "Musicants" (País Valencià), un nou grup nascut al caliu d’Al Tall, que ja ha gravat el seu primer disc "Adsabara" i que acaba de rebre el premi Top 200 del WMCE, una organització berlinesa sense finalitat de lucre, que des de el món de la ràdio europea selecciona els favorits en les llistes musicals amb vista a projectar-los per tot arreu mitjançant les ones mundials.

En són els components Manolo Miralles, mestre a les cordes i vents, un dels fundadors d’Al Tall; Rebeca Mut, veu; Àlex Velázquez, tecles; Paco Pineda, violoncel; Eugènia Saval, violí; Ximo Guardiola, baix i guitarra; Eugeni Camacho, percussió, i Jordi Pastor, violí, saxo i acordió.

Programació internacional
 La programació internacional del festival comença el dia 12 d'agost (diumenge) i es perllongarà fins el dimarts dia 14, en el paratge del llac de la Goleta com ve essent costum els darrers anys.

Aquestes són les formacions participants enguany, amb expressió del dia i hora d'actuació. Talment com tenim per costum i hem fet altres anys, donarem una complida informació dels grups el dies previs de l'actuació.


Dissabte 11 d’Agost – 22'30 hores
LES VOIX DES 7LUNES (Israel, Italia, La Réunion, Portugal, Sudan)
Diumenge 12 d’Agost – 22'30 hores
CUCA ROSETA (Portugal) 
Dilluns 13 d’Agost – 22'30 hores
MIROCA PARIS (Cap Verd)
Dimarts 14 d’Agost – 22'30
MIMMO EPIFANI (Salento, Italia)