L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 30 de juliol del 2018

Els xiquets i xiquetes ja poden gaudir de la tirolina del Parc del Molló


Els xiquets i xiquetes ja poden jugar des d'aquest migdia en la tirolina instal·lada pel govern de Compromís en la zona del parc del Molló. 

Aquest migdia, quan hem fet aquestes fotografies, ja hem vist alguns menuts que, en tornar del bany de la platja, han observat que ja s'havien retirat les  tanques que envoltaven les obres i acompanyats dels pares "han estrenat" a completa satisfacció el nou joc.

La tirolina és una activitat innovadora per als xiquets i xiquetes en ser la primera que s'instal·la a Tavernes i compleix amb totes les normes de seguretat. No obstant, com passa amb tots els jocs, cal jugar amb precaució i si pot ser sota la mirada de major si el xiquet/xiqueta és menut. Esperem per tant que els usuaris gaudesquen de valent, i que els ciutadans en general cuiden de la instal·lació i la respecten.



El govern de Compromís ha invertit 7.264 euros en una instal·lació que s'ha executat dins del pla de millora de zones de jocs infantils. La pròxima actuació serà en el parc ubicat al costat del canal, enfront de la colònia San Pablo, on ja ha anunciat la millora i ampliació amb un pressupost de de 35.000 euros.

Com vam informar fa uns dies, el darrer any s'han arreglat, millorar i ampliat moltes de les zones de jocs infantils, amb unes inversions que, sumades amb pròximes que hem dit en la zona del canal, suposa una inversió de més de 200.000 euros.


- 60.000 euros en els jocs del Passeig del País Valencià.
- 57.000 euros en el Passeig de Lepant.
- 32.700 euros en la Plaça d'Espanya
- Reparació i millora dels jocs de la Plaça del Moro
- 35.000 en la pròxima actuació en el parc del canal
- Reparació i millora per trencadures o actes vandàlics en altres zones.