L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de juliol del 2018

El PP sembla ser que vol unes cistelles de menys qualitat en el Parc del Cantalot.




En les cistelles de bàsquet passa igual com en els televisors, els cotxes, o els frigorífics: Hi ha desenes de models, de menys a més qualitat, de diverses característiques, etc. I els preus varien, però sempre hi ha una premissa bàsica: si vols qualitat, cal pagar-la.

El diari-blog portaveu del PP i que es diu porta la portaveu del partit, en torna a fer de les seues, és a dir, a manipular, a mal informar i a posar dubtes sobre qüestions que, si es molestaren a saber-les no les dirien. Massa treball deu ser informar-se, anar a preguntar les coses. És més fàcil dir una trola, i quan més grossa millor  i fer vacances. D’això si que en saben un muntó.

Han volgut fer creure que Compromís balafia els diners dels contribuents, que se'ls gasta sense mirament, que no ha controlat les despeses de les cistelles del Cantalot. Han publicat la fotografia d'una oferta més barata, retallada, incompleta, manipulada,  com a ells els agrada, i han quedat en evidència. Aquesta és la propaganda publicada



El problema ve - Catarroja descoberta!!!- quan resulta que, en la foto original i sense retallar, diu - i ho hem marcat en roig- que si el comprador està interessat en comprar un tauler antivandalisme, això es compra a banda. Per tant el preu ja no serà de 1.761'70 euros, IVA inclós, sinó un preu diferent. Ho podeu comprovar en la propaganda original.



O siga , el PP fa una manipulació. No tenen cap problema en mentir i enganyar els veïns, en manipular. Com si els demés fórem babaus i no els pillarem.

I no parlem de qualitats de productes. És evident que no estem parlant de la mateixa cistella, com és evident que la qualitat de la instal·lada per Compromís és molt superior. Es veuen de seguida les diferencies com, per exemple, l'enganxe del tauler i la fixació en el terra  de les dues cistelles. 



Clama al cel el seu desinterés .

Si s'haguessen molestat en informar-se, el primer que haurien sabut és que el tauler de les cistelles instal·lades per Compromís en Cantalot és també antivandalisme. I això puja el preu, com el puja també el transport i la instal·lació. 

Tot això sumat són 2.775 euros (cistelles, tauler antivandalisme, iva, transport i instal·lació), però d'això el PP no en parla. Igual està convençut que les cistelles s'autotransporten i s'autoinstal·len, i que això no val diners.

Com que no s'assabenten ni tenen idea de com funciona l'administració local, no saben que les empreses que han de proveir a l'Ajuntament no funcionen com Ebay ni com Amazon: cal complir uns requisits en la facturació, garanties de reposició (per exemple les xarxes que els vàndals han trencat) a més com hem dit, es paga el transport i la instal·lació que, al PP, ni se'ls ha passat pel cap que existeix.

Vist el nul nivell del grup municipal del PP propiciant o deixant publicar aquestes noticies, s'arriba a comprendre la lluita interna per voler ser cap de llista i el poc pes i poc recolzament de la portaveu actual.