L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 8 de juliol del 2018

El govern de Compromís millora l'accessibilitat dels carrers de la Plaça d'Espanya



El govern de Compromís executa des de fa uns mesos el pla de millora general de l’accessibilitat de la zona del Prado Comarcal i zones adjacents. Ara li ha arribat el torn a les voreres i carrers La Granata i Lluís Vives, carrers del costat de la Plaça d’Espanya.


Les obres s’executen des de fa unes setmanes amb una millora de l’accessibilitat mitjançant la construcció de passos accessibles a quota zero,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda o als vianants amb cotxes de bebès o carros de compra.



La millora dels carrers La Granata i Lluís Vives se suma a les efectuades en carrers com el Rei En Jaume I, Mestre Sansaloni o Carrer Gandia, entre altres, i que suposa en total una inversió de 210.000 euros. 



Una inversió, mitjançant la qual el govern de Compromís actuarà en 11 encreuaments de carrers, cosa que suposa un gran avanç en la accessibilitat de la zona sud de la ciutat perquè es corregiran moltes de les deficiències en accessibilitat que, de fa molts anys tenen aquestes carrers i anteriors governs no havien solucionat. 


Més de 600.000 euros en millora de l'accessibilitat en dos anys


El govern de Compromís porta invertits més de 600.000 euros en l’actual legislatura en obres de millora d’accessibilitat. A més d’aquestes de la zona del Prado i CEIP Alfàndec (amb 210.000 euros d’inversió) cal citar l’encreuament dels carrer La Barca i Mitja Galta, on es van eliminar barreres arquitectòniques, es va donar més amplada a les voreres per al pas de les persones i es van adaptar els passos de vianants millorant la seguretat (177.000 euros) 



A banda d’aquestes grans actuacions, cal esmentar la millora del carrer de la Mar, amb ampliació de les voreres, i també un conjunt d’actuacions més menudes en encreuaments de carrers, tant en el casc urbà i també en la platja, cas de la millora d’accessibilitat en els accessos de la platja accessible de la zona de Padur.