L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 14 de juliol del 2018

El Festival Pop al Carrer-Desllunat continua avui dissabte la programació centrada en el jazz




Ahir divendres s'iniciava la 14a edició del festival "Pop al Carrer–Desllunat", centrat enguany en el jazz i amb propostes internacionals molt interessant i reconegudes dins del panorama jazzístic.

La Plaça de les Palmeretes acollia novament el festival, celebrat sota el lema "A la vora del jazz mare 2.0", tot una declaració de principis, i ben acompanyat per un nombrós públic.



El camí de les dues jornades programades enguany començava amb l'actuació de la cantautora valenciana  Clara Andres; el grup Bron, una formació que explora noves rutes del jazz,  el pianista i compositor Albert Sanz,  acompanyat pel músic siri Mohannad Nasser, tancat la jornada i la vetlada musical el grup Hot Barbacue, una jove formació que explora els infinits camins del jazz amb ritmes boogaloo-funk-jaz, de la mà de tres músics amb una extensa carrera en altres grups com Limbotheque, La Petita Orquestra Peiotaire, Banda Batukem o Marjal Groove Project i, on, a més de la qualitat del conjunt els assistents van gaudir de l'actuació del valler paco Mifsud, "El Malté". Us oferim unes fotos d'aquesta darrera actuació.



Programació d'avui dissabte

Programa per avui dissabte 

La programació anunciada per avui dissabte s'inicia amb Jim War Brou, nova aposta del músic valencià Jaume Guerra (Orxata, Dómisol Sisters, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, etc.), amb el seu jazz holístic en valencià que es complementarà amb les il·lustracions en directe de l’artista pegolí, Àlex Seguí (La Gossa Sorda). 



Seguirà amb Marjal Groove Project, formació que recull melodies tradicionals i altres de nova creació i la presencia del grup de Mallorca Tugores Film Project, projecte musical del guitarrista i compositor de Palma, Jaume Tugores, que amb un violoncel, un saxo i una combinació de guitarres clàssiques i elèctriques compartirà amb els assistents algunes de les clàssiques melodies que han fet encara més gran el cinema. 




Després d'unes projeccions de cinema en super-8, a càrrec com en anteriors ocasions del projeccionista valler Santiago Estruch, seguirà l'actuació del trompetista valencià David Pastor, que acudirà en format quintet, unes noves projeccions en super-8, perquè actue Cavallo, banda que tancarà el festival i que recorre a elements del math-rock, el free-jazz, el punk, el sorollisme i l’aleatorietat però també a les tradicions més fosques del blues i la ethiopic-músic.
El festival està organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i LaCasaCalba i compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, València Turisme, a més de diverses empreses locals.