L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 16 de juliol del 2018

El concert de la banda dels alumnes de l'Escola i la d'adults omple l'escoleta de la platja

 
L'escoleta de la platja de la Goleta va acollir ahir, a partir de les 9, un concert de dues formacions musicals de la SIUM. En una primera part i sota la direcció de José Luís Palomares Peñalba, actuaren els alumnes de conjunt i banda de nivell elemental del "Centre d'Estudis Musicals Mestre Arnau" mentre que la segona part va ser per a la Banda d'Adults dirigida per Evarist Sansaloni Vila.


Molt bon ambient i molta assistència, tant d'afeccionats com de pares i familiars dels músics, així com d'estadants de la platja, que ompliren de gom a gom el pati de l'escoleta i animaren amb els seus aplaudiments les peces musicals que van ser interpretades al llarg de la nit en els dues parts del concert.


Referent al concert una vegada més queda palés el gran nivell dels alumnes de l'escola, a pesar de la curta edat. - majorment eren del cursos elementals- amb unes interpretacions acurades i serioses dels temes, alguns molt coneguts com el tema principal de la pel·lícula  "Memòries dÀfrica" o "Queen in concert", encara que va destacar per la seua espectacularitat l'obra "Coliseum".  Amb aquests joves músics la banda i l'orquestra de la SIUM tenen assegurat un bon futur.


Quan a la banda d'adults, cal indicar que els músics majors de la societat sempre ens delectant amb peces i composicions molt conegudes - en aquest cas, Perfídia, Bésame mucho, el tema principal de la saga de les pel·lícules de James Bond i, sobre tot, "Que rico el mambo" que va ser acompanyada pel ball del xiquet i gran promesa Javier Fonseca, enmig de grans aplaudiments per la notable coreografia que va oferir. La banda d'adults va oferir com a bis el tema de Raphael "Mi gran noche".

Aquest va ser el programa inicial del concert, on es pot comprovar una selecció variada d'obres bastant conegudes, i pensat sobre tot amb l'objectiu de fer passar una estona agradable als assistents.




ALUMNES DE CONJUNT I BANDA



THE TEMPEST ...................................... Robert W. Smith

AVE MARIA .....................................................G. Caccini

SEGRELLES (pd) ...................................J. Perez Vilaplana

MEMÒRIES D’AFRICA ............................. Johan de Meij

QUEEN IN CONCERT ........................................... Queen

COLISEUM .............................................. Hugo Chinesta


Director: José Luís Palomares Peñalba






BANDA D’ADULTS



FRANCISCO BRAVO ..................... Manuel Carrascosa

BEAUTIFUL MARIA OF MY SOUL ............. Robert Kraft

PERFIDIA ...................................... Alberto Domínguez

BÉSAME MUCHO .............. Consuelo Velázquez Torres

ÓPERA FLAMENCA .......................Luís Araque Sancho

THEME JAMES BOND ......................... Monty Norman

QUE RICO EL MAMBO ..............................Pérez Prado


Director : Evarist Sansaloni Vila