L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 20 de juliol del 2018

Concert d'Estiu de l'Orquestra Simfonica de la SIUM a la platja el dissabte, dia 21



La capella de la platja de Tavernes (darrere l'edifici municipal on hi ha la policia local i l'ambulatori) acull el dissabte, dia 21 de juliol, a partir de les 22'30 hores el tradicional concert d'estiu de l'Orquestra Simfònica de la SIUM a la platja. 
El programa anunciat és: 
Suit no 1 de Carmen…………………………………..………George Bizet
Kol Nidrei , Op. 47 per a  viola i orquestra………..……………Max Bruch
Romançe per a  Viola i  Orchestra Op. 85 …….…………….Max Bruch
Viola solista: David Fons
Simfonia No 5 en do m Op. 67……………………..Ludwig van Beethoven

Director: Manuel Godoy

El concert està patrocinat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tavernes.



El solista, David Fons

David Fons, de Tavernes, iniciava els estudis musicals als sis anys a la nostra ciutat i els continuava al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. 
Va ser primer premi en el Concurs Internacional de Viola Múrcia 94, en el concurs Bi-nacional, França-Espanya, Bayonne 1995 i convidat per l'American Viola Society per participar a l'Internacional Primerose Competition, Chicago 2001.
En orquestres com EUYO, OCV i Collegium Instrumentale ha treballant amb mestres de la vàlua de F. Institutor, N. Chumachenco, I. Menuhin, V. Ashkenazy, L. Maazel, Z. Mehta, etc… Ha participat en els més destacats festivals de música de cambra del nostre país , França i Itàlia com a membre del Trio Rebec, duo Palomares-Fons i com a col·laborador del Beethoven Kalvier Quartett i Ensemble de Cadaqués.
Com a solista ha actuat en els auditoris de Saragossa i València, entre uns altres, al costat de directors i solistes com Cristóbal Soler, Jesse Levine, Vasko Vassilev o Franco Petrachi.
Com a docent ha estat convidat a impartir Cursos i Masterclass a Girona, Vigo, Jaén, Castelló, Bilbao, Granada... És convidat com a viola principal a l'Orquestra Simfònica de Navarra. Des del 1994 és professor del Conservatori José Iturbi de València.