L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de juliol del 2018

Ahir es va inaugurar la XXIV Fira de Sant Jaume


 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la diputada de Turisme,  Pilar Moncho i de la fallera major, Begoña Bononad, així com de membres de la corporació municipal va inaugurar ahir la XXIV edició de la Fira de Sant Jaume, que organitza el propi Ajuntament a traves de la regidoria d’Agricultura que dirigeix Javier Escrihuela.



La fallera major de Tavernes, Begoña Bononad, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho foren les encarregades de tallar la cinta protocol·lària que obria el pas al recinte firal de tota la comitiva, un recorregut que es va realitzar acompanyat de molts veïns i als son de la dolçaina i del tabalet.


La comitiva municipal presidida per l’alcalde va visitar tots els estands i va comentar amb els expositors sobre els productes que hi havia en els aparadors. Ja al final de la visita hi eren els estands de les entitats locals a les quals enguany se’ls hi ha donat més protagonisme per tal que mostren als veïns quina és l’activitat que realitzen. 


 La fira d’enguany continua el model que es va encetar l’any passat, i hem pogut continuar de l’exposició de productes valencians, molts d’ells típics i artesanals, amb la qual cosa la Fira de Sant Jaume ha recuperat una bona part de l’objectiu amb el qual es va crear :promocionar, tastar i poder comprar típics valencians, a més de poder apreciar la nostra artesania local i el treball de diverses associacions i gaudir amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana.


En el transcurs de la inauguració poguérem gaudir d'una exhibició de patinatge a càrrec de els molts joves patinadors i patinadores del Club de Patinatge Tavernes, les evolucions dels quals foren molt aplaudides pels espectadors.


Després de la inauguració i talment com s'anava fent de nit i la fresqueta animava més a eixir a passejar per l’Avinguda de la Marina, la fira es va omplir de gent per visitar els estands i comprar alguns dels productes mentre els menuts podien gaudir en la zona de jocs habilitada prop de la caseta de Turisme.




ACTES PER AVUI DIJOUS DIA 26


19:00 Obertura de la fira.

20:30 Actuació musical amb música d'estil swing i blues a càrrec de "MONEY MAKERS TRIO" (zona gastronòmica).

23:00 Actuació musical amb música d'estil swing i blues a càrrec de "MONEY MAKERS TRIO" (zona gastronòmica).