L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de juliol del 2018

5a edició de Tennis Platja


La 5 edició de Tennis Platja s’ha jugat en la zona de Sant Isidre i ha constituït un complet èxit d’organització i de participació.

L’organització, a càrrec de la regidoria d’Esports, que dirigeix Josep Llácer de Compromís, havia preparat un total 7 pistes on poder jugar les 46 parelles que s’havien inscrit al torneig, des de les categories de benjamins a sènior, amb un notable nivell de joc en alguns jugadors i jugadores.



En acabar les partides, el regidor d’Esports josep Llácer, acompanyat del tècnic Paco Cuñat i del monitor Enrique Gascón, que és el veritable “alma mater” d’un torneig que en cada edició té més participació i presenta més expectació entre els jugadors, essent un dels més seguits entre els múltiples que organitza la regidoria d' Esports.


 Cal així mateix destacar dins de l’organització el notable treball efectuat pels monitors i treballadors del poliesportiu que han estat tot el dia preparant i deixant les pistes en les millors condicions per al joc.

Els jugadors participant han tingut begudes fresques (gentilesa de Disvall), meló d’Alger (donats per la marca Sucre) i obsequis de Cesar Sports.




La classificació final ha estat: 
 
Sènior Masculí
1. Nico i Pepe
2. Ramón i Óscar
3. Sauret i José
3. Guillem i Albert 

Sènior Femení
1. Ana i Àngels
2. Adri i Carmen
3. Pepi i dulce
3. Marita i Maria Jesús

Cadet
1. Adrià i Batiste
2. Claudio i Vicent
3. Mariola i Toni
3. Alex i Javier 





Infantil
1. Ana i Nico
2. Sergi i Dani
3. Esther i Belen
3. Luís i Vicent 

Aleví Masculí
1. Alvar i Guillem
2. Miquel i Pau
3. Enric i Nacho
3. Carles i Carles 

Aleví Femení
1. Carme i Júlia
2. Paula i Paula
3. Clara i Alejandra
3. Clara i Anabel 

Benjamí
1. Ferran i David
2. Roger i Joan
3. Jordi i Guillem