L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 de juny del 2018

Tavernes rebrà 175.777 euros del Pla de Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació



La Diputació repartirà 33 milions en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) per a obres i serveis en els pobles valencians. La quantitat prové del superàvit de la Diputació i, segons ha donat a conéixer i publiquen diversos mitjans de comunicació, seran 175.777 euros els que rebrà Tavernes.

Aquest Pla IFS és, al cost del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), és un dels principals mecanismes d’injecció de fons en els Ajuntaments, i la diputació va aprovar ahir destinar l’any 2018 i 2019 un total de 70 milions.

El canvi de govern en la Diputació ha suposat un canvi també en la manera que es percep les necessitats municipals i les ajudes que es donen des de l’entitat provincial, que es facen sense cap tipus de discriminació ni sense mirar el color polític dels municipals, només en bases clares i concretes que s’apliquen a tots per igual. Res a vore amb el que va fer Alfonso Rus, del PP, que va aplicar plans “teledirigits” als municipis, i ja sabem això que vol dir.

El Pla IFS va desafiar l’exMinistre d’Hisenda del PP,  Cristobal Montoro, que  volia que s’usara el superàvit per pagar els bancs i amortitzar el deute. Aquest pla ha estat ben rebut des dels Ajuntament que li han atorgat un 9,1 sobre 10 de puntuació.