L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 2 de juny del 2018

Recital dels músics que han finalitzat el grau professional al Conservatori "Mestre Arnau"

Recital de Andrea Sansaloni Blasco i Oscar Alvarez Peris – Piano
Al llarg de la setmana s'han celebrat diferents recitals per part dels alumnes que finalitzen el grau professional de músic al Conservatori Professional de Música Mestre Arnau de Tavernes.

Recital de Claudia Cabanilles Palmer – Violí
Recital de Joaquim Ordiñana Sancho – Violí
Un gran potencial de futurs músics que s’han format ací, a Tavernes, i que han demostrat la seua vàlua amb excepcionals recitals, cadascú amb el seu corresponent instrument. 

Recital de Lucia Espí Fons- Clarinet
Recital de Marc Castelló – Clarinet
Recital de Rebeca Bataller Estruch – Clarinet i Joan Bta. Perelló – Viola
Arribar al final no és tasca fàcil, per tan donem l’enhorabona a tots i a totes els/les alumnes així com els professors/es que ho han fet possible. Llàstima que la cultura musical encara no està posicionada com un gran bé per a les persones però amb aquests èxits anem pel bon camí.