L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 24 de juny del 2018

Però... ahir per la nit va haver la celebració de la Nit de Sant Joan a la platja?



La resposta és una obvietat. Sí, va haver-hi celebració i multitudinària. Està clar que hem usat un recurs lingüístic per remarcar un fet indubtable i demostrable: Avui, a les 8 del matí les platges de Tavernes estaven en perfectes condicions, com si anit milers i milers de persones no haguessin celebrat la Nit de Sant Joan. Les fotografies, fetes algunes abans de les 8 del matí, en parlen.


I tot gràcies al treball realitzats pels empleats de l’empresa que té la concessió de la neteja de Tavernes i que, a partir de les 5 del matí, preparaven en la base el dispositiu que pocs minuts després deixaria la platja neta com una patena, com se sol dir.


Una maquina retro ha anat arreplegant les restes de les fogueres, que ha dipositat en un camió, per traslladar-lo als abocaments autoritzats. I darrere els treballadors arreplegant altres elements més grossos deixats sobre l’arena. 



 
La maquina i el camió s’han pogut vore en diferents viatges al llarg de l’Avinguda de la Marina i el Passeig de la Goleta. ¿Quantes tones d’arena ennegrida i restes de materials de les fogueres hauran traslladat en unes poques hores? No ho sabem, i la pregunta la deixem perquè en el plenari la facen els de sempre, els que estan més preocupats de criticar que de reconèixer també quan es fan bé les coses.


I després, com també podeu vore en les fotografies, ja han actuat com fan sempre les màquines de Diputació, garbellant i planejant l’arena. Encara no eren les 9, la platja ja lluïa com veieu a les fotografies.

El nostre reconeixement a la faena ben feta.