L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 9 de juny del 2018

L’Obra Social La Caixa dóna 6.000 euros a l’Ajuntament per a programes socials


Serveis Socials destinara els diners a desenvolupar 4 programes distints amb un import de 1500 per a cadascun.

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut de l’Obra Social La Caixa una donació de 6.000 euros per a desenvolupar programes socials a la ciutat. L'aportació servirà perquè la regidoria de Serveis Socials duga a terme programes i tallers en matèria de lluita contra la violència de gènere, sanitat i atenció a la gent gran.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, , s’han reunit amb Juan José Marco, director d’oficina de La Caixa a Tavernes, i Maria Esther Giner, subdirectora, per a informar-los els projectes que es duran a terme amb esta donació.

Jordi Joan ha agraït la donació, tot remarcant que “els Serveis Socials són la quarta pota de l’estat del benestar junt a l’educació, la sanitat i el sistema de pensions. Esta donació és una ajuda i un estímul molt valuós per a seguir impulsant projectes de l’àmbit dels serveis socials a nivell municipal per tal d’ajudar els nostres veïns que ho necessiten”.

La donació permetrà el desenvolupament de tallers, emmarcats en el Programa Irene, per a la prevenció de la violència de gènere entre jóvens adolescents. A més, en l’àmbit sanitari es desenvoluparan tallers com el d’estimulació de la parla per a persones amb Parkinson, o el d’estimulació cognitiva i de la memòria. Per últim, es durà a terme també un programa d’intervenció comunitària en salut mental. Cadascun dels programes rebrà una quantia de 1500 euros.