L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de juny del 2018

Les platges de Tavernes es preparen i posen a punt, incloses les zones de bany accessible



 El treball de la brigada municipal dels Serveis Municipals, dirigits per Noe Alberola, està aconseguint que, quan encara no estem a la meitat de juny, i no es oficial encara l’entrada a l’estiu les nostres platges estiguen en les millors condicions possibles.

El treball de la brigada ha aconseguit posar a punt les passarel·les, contenidors de fems, rentapeus i demés, a més de preparar totes les instal·lacions per al bany accessible. Son les platges accessibles que, com podeu vore a les fotografies, presenten com a dotació i canvis importants uns nous vestidors a més de, allò que realment interessa als usuaris com és la millora en els horaris i en el personal dedicat al bany adaptat.


Els darrers anys el govern de Compromís ha impulsat i potenciat les dues platges accessibles destinades el bany de les persones amb necessitats especials: s’ha incrementat l’horari, hi més dotacions de material,  millors  vestidors i a més, s’ha increment i millorat la dotació de personal que atén als usuaris. Res a vore amb la situació que vivien les persones necessitades amb l’anterior govern, quan pràcticament la platja i el bany accessible era inexistent, i per no haver no hi havia ni grua per poder-les entrar a l’aigua.

Això ha suposat també haver d’incrementar la consignació pressupostària, però  res es massa per ajudar i fer que aquestes persones gausdesquen de la platja. En definitiva, el govern de Compromís a poc a poc va renovant i millorant totes les infraestructures i serveis als usuaris de les nostres dos platges, Banderes Blaves.


 I els canvis i millores suposen també modernitat, com és la prova del nou material per a passarel·les que s’ha usat en la zona de pas a la mar del final de l’Avinguda. Com podeu observar en les fotografies, no són taulons de fusta, sinó una espècie de rajoles ceràmiques unides per elements metàl·lics i que formen com una mena de pis. És la modernitat i el govern municipal de Compromís fa una aposta pels nous materials i les noves tendències, tot siga  per la millora de la platja i per donar un millor servei als turistes.
 

Juntament amb aquestes realitats, la brigada municipal ha treballat també en la col·locació de les passarel·les dels quiosquets de la platja. Només queda per solucionar la part final de la Goleta, on ahir dimecres finalitzava l’escampada d’arena i ara seran els operaris municipals qui hauran d’habilitar les dotacions i serveis.