L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 5 de juny del 2018

Les platges de Tavernes obtenen la bandera "Qualitur" de la Generalitat

 
La gestió turística de Compromís ha estat reconeguda amb l'obtenció de la bandera Qualitur que atorga l’Agència Valenciana de Turisme

Si fa un mes Tavernes tornava a obtindre dues  banderes blaves a les platges de la Goleta i Tavernes, seguit de la distinció de "Sender Blau" que s'atorgava a la Ruta del Sentits, ara ens hem de felicitat per l'obtenció d'aquesta bandera "Qualitur" de l'Agencia Valenciana de Turisme..

La regidora de Turisme de Tavernes, Pilar Ausina, ha estat present en l’entrega de banderes celebrada ahir a la Vila Joiosa (vore fotografia superior). La regidora de Compromís ha destacat “la qualitat indubtable de les nostres platges i de la nostra oferta turística lligada a la costa i el seu entorn natural, una oferta que es resumeix en 3 conceptes: qualitat, medi ambient, i accessibilitat”.

“Pilar Ausina ha assenyalat que "les polítiques que des del govern municipal de Compromís estem seguint per a aconseguir l’excel·lència turística han estat avalades pels reconeixements rebuts. Una vegada més les nostres platges compten amb una bandera blava cadascuna, la Ruta dels Sentits compta amb la distinció de sender blau, i ara recollim la bandera Qualitur”.

La bandera "Qualitur" es el reconeixement que informa als turistes i usuaris i avala la qualitat i neteja de les aigües i l’arena de les platges, així com els serveis d’higiene, condicions d’accessibilitat, zones d’aparcament, d’oci, entre altres coses. Tot per oferir un servei de qualitat i confort per als usuaris. 

També posa en valor les mesures de protecció ambiental que harmonitzen l’ús lúdic de les platges i altres recursos turístics, i la protecció dels cordons dunars i zones de gran valor ambiental que hi conviuen estretament.

Com hem dit, l’acte de lliurament de banderes, es va celebrar ahir a la Vila Joiosa i va comptar amb la presència del secretari autonòmic de l’Agència Valencia de Turisme, Francesc Colomer, qui va lliurar els guardons als municipis premiats de la Comunitat Valenciana. En total han estat reconegudes 172 platges valencianes entre les quals  hi ha les  de Tavernes.