L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 27 de juny del 2018

L'alcalde Jordi Joan, en nom de Tavernes, rep les dues "Bandera Blava" de les platges i el distintiu "Sender Blau" de la Rruta dels Sentits




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va rebre ahir de mans del president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, les dues Banderes Blaves que han aconseguit les platges de Tavernes i la Goleta, així com el distintiu de Sender Blau aconseguit per la Ruta dels Sentits. L'alcalde anava acompanyat en l'acte per la regidoria de Turisme, Pilar Ausina. En la fotografia, els veiem ja en la platja de Tavernes mostrant una de les dues banderes aconseguides.


L’alcalde ha remarcat “el gran patrimoni natural i turístic que tenim en la nostra costa i les platges de Tavernes, i així ens ho reconeixen. Un patrimoni reconegut per la qualitat de l’aigua, la qualitat dels serveis  i l’esforç per a preservar la riquesa natural del litoral”. 

Jordi Joan ha assenyalat que són uns premis consolidats per les polítiques medi ambientals que du a terme el govern de Compromís i la vàlua dels nostres recursos naturals.



En un moment en què hi ha interès per alguns partits a distorsionar per les xarxes i desinformar a la ciutadania de quina és la realitat del dia a dia, l’alcalde ha assenyalat que “cal posar en valor la quantitat de coses formidables que tenim a la nostra terra i mostrar l’orgull de ser de Tavernes”.