L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de juny del 2018

L'ajuntament ha acabat els treballs de condicionament i manteniment del parc del Molló

   
L'Ajuntament de Tavernes ha efectuat aquests dies treballs de millora i condicionament del Parc del Molló, en la platja de la Goleta, amb l'objectiu de tindre l'espai amb les millors condicions d'ús per als usuaris de la zona només iniciar-se la temporada estival en tota la seua plenitud.


Els treballs duts a caps han estat els habituals de les zones enjardinades de la ciutat: eliminació de la malesa i males herbes, poda d'alguns arbres i branques i la neteja general de les bardisses de vegetació baixes que tanquen el recinte.  


Els treballs ja estan finalitzats i hi ha veïns que els visiten per fer ús dels aparells esportius que hi ha instal·lat o aprofitar la fresca de les últimes hores del dia i llegir algun llibre o fer una xerradeta assegut en un banc i a l'ombra dels arbres. L'aspecte del parc, com es comprova en les fotos, és immillorable i ara només caldrà  que es respecte la zona, que prime el sentit cívic  i el treball efectuat siga durador.


El parc del Molló es troba en l'extrem nord de la platja de la Goleta, ja pràcticament en els límits de la urbanització, cosa que fa que siga un desconegut per molts estiuejants vallers, sobre tot aquells que viuen en la zona sud de la platja. Habitualment és una zona molt poc transitada, i en alguns casos ha estat usat les nits de caps de setmana com  a punt de trobada de grups de joves per passar la vetlada.