L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de juny del 2018

L’Ajuntament avança en la instal·lació de parcs canins a la platja


El parc caní de la zona del Molló és quasi una realitat a falta només de la instal·lació prevista dels jocs per als animals i les fonts d’aigua, tant per als animals de companyia com dels propietaris.

Aquests darrers dies s’ha instal·lat la tanca metàl·lica i s’han disposat les dues portes de seguretat en el recinte. De fet, i a falta d’aquestes elements, ja hi ha veïns que l’usen com es pot observar a les fotografies.


El govern de Compromís ha anunciat que, a més d’aquest parc del Molló, n’instal·larà un segons en la platja en el sector 6, en els terrenys adjacents de la capella de Santa Maria. La inversió es finança del romanent del pressupost del 2017, i suposarà una inversió total de 25.000 euros.

Els parcs disposaran d’un tancat perimetral, amb dos portes d’accés, fetes de planells galvanitzats, i dins del recinte tal com passa en el parc del Sequers hi haurà jocs canins, arbres i arbustos, a més d’una font amb brolladors pels animals de companyia i propietaris.

Jordi Joan, alcalde de Tavernes, ha assenyalat que les inversions programades pel govern municipal de Compromís “donen  la resposta a una reivindicació dels veïns de Tavernes, a més de generar nous espais per al benestar dels animals i la relació dels veïns”.

L’alcalde ha destacat com a positiu el fet que “la ciutadania de Tavernes cuida cada vegada més i millor les seues mascotes, i això és símptoma d’una societat més avançada”.


Un nou parc al Polígon el Pla

A més d’aquests parcs canins en la platja, hi ha la previsió d’un altre parc caní en la ciutat, en la zona baixa del nucli urbà, en el polígon del Pla, amb unes instal·lacions que disposaran dels mateixos elements que els de la zona de la platja. El total de la inversió, sumada aquest nou parc en la ciutat, serà de 35.000 euros.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé em pareix q es facen parcs canins, i la inversió siga de 35.000€, i que el parc infantil del canal done pena, per no dir vergonya.
Per a cuant una millora o tal volta una pintaeta per al parc infantil del canal?.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha pendent el pla de millora general i canvi de jocs. Estan demanats i el projecte a punt per executar. S'haurà de tindre un poc de paciència. Això ens han dit.

Anònim ha dit...

Si paciència hi ha, aquest parc infantil li fa falta una millora desde fa molts anys, per lo vist primer s'ha executat el projecte de parc per als canins.

Anònim ha dit...

En podrieu informar per quin motiu no eu donat el presupost a ninguna empresa de poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que s'haurà donat a l'empresa que haurà ofertat la faena més barata. Com ara tot o quasi tot segons el valor de l'obra va a concurs per llei, les ofertes manen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ah, i nosaltres no donem res. Ni posem concursos d'obres ni res semblant.