L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 de juny del 2018

La regidoria d'Esports celebra divendres, dia 8, la XIX Festa de l'Esport


La regidoria d’Esports que presideix Josep Llácer organitza el pròxim divendres, dia 8, la XIX Festa de l’Esport, un acte que tindrà lloc a partir dels 19’30 hores en la Casa de la Cultura. La festa s'aprofita per premiar i fer un reconeixement als millors esportistes o persones i entitats relacionats amb  l’esport al llarg de l’any i que, amb eixa faceta esportiva de la seua vida, duen el nom de Tavernes per tot arreu. A la imatge,  els premiats en la passada edició del 2017, la XVIII.

L'edició d'enguany premia als nominats pels clubs locals C.B. Tavernes,  Atletisme, Centre Excursionista, Rugbi, Pilota, Karate-Do, Petanca, O.I. Tavernes, Halterofília, Colombicultura, Patinatge,  Tir i Arrossegament, Club de Tenís Valldigna, Ciclisme, Kink Boxing, Asociacio de Cavalls la Valldigna, Centre Ocupacional La Valldigna  i BTT. En total l'organització ha confirmat que seran més de 150 esportistes els que pujaran a l'escenari de la Casa de la Cultura per a rebre l'aplaudiment dels seus conveïns.

Nominats honorífics de l'any passat, XVIII edició

La Regidoria d’Esports ha nominat per a enguany com a premis honorífics a:  Javier Moreno Jimenez, José Luis Corts Fons i Vicent Alemany Camarena (Karate);  Carmen Lledó Blasco (Tennis);  Borja Ortega Savall (atletisme); Julia Cremades Escamilla (Kick Boxing): a l'equip femení júnior del CB Tavernes, a l'entrenador de bàsquet Ferran Garcia i a l'Atlètic La Vall (futbol).

Distinció especial rebran els esportistes: Juan José Bosca Garcia, del Centre Excursionista,  amb una àmplia i brillant trajectòria en el món de l'escalada, amb ascensions al Hyma Potosí de 6.088 metres a Bolívia; al camp base del Everest  a 5.356 metres d'altura i molts cims al voltant dels quatre mil metres, a part de les múltiples escalades al llarg de l'estat espanyol.

Bernardo Jareño Rodríguez, un gran esportista de sempre: jugador i entrenador de futbol i ara atleta. Campió d'Espanya de duatlón  de mitja distància en el grup d'edat de 60 a 64 anys,  subcampió d'Espanya en duatlón de distància curta  en el campionat celebrat a Avilés i guanyador en infinitat de proves celebrades per tota la geografia. Aquest juliol participarà en el mundial de la seua especialitat a Dinamarca.

I premi honorifico a Protecció Civil,  una entitat amb molts anys al servei de tots els vallers, i que col·labora sempre en totes les activitats esportives que organitza la regidoria d'Esports i els diferents clubs locals.