L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de juny del 2018

La Policia Local ha impartit classes d'Educació Viària als centres escolars


Vora 400 escolars han participant en els tallers d’educació viària que tenien com a objectiu sensibilitzar els menuts i menudes en la seguretat en la via pública.

La Policia Local de Tavernes ha impartit cursos d’educació viària a vora 400 escolars dels col·legis d’educació primària de la ciutat. Els agents de la Policia Local han impartit sessions teòriques als centres escolars, complementades amb sessions pràctiques a la central de la Policia Local. 


En la central, els 18 grups d’escolars participants en les sessions han conegut alguns aspectes dels dispositius de regulació del trànsit de la Policia Local i han posat en pràctica en un circuit les ensenyances rebudes en les sessions.


L’objectiu és sensibilitzar els alumnes en la seguretat en la via pública, tant des de la perspectiva del vianant com la del conductor.


La regidora de Seguretat, Bea Ferreres, va visitar les instal·lacions per a conèixer de primera mà el treball que fan els agents i ha ressaltat que “els cursos són molt necessaris i alhora efectius per a sensibilitzar ja de menuts els xiquets en la importància del compliment de les normes de seguretat viària”.  

La regidora ha remarca que "és a la seua edat quan es consoliden els hàbits de conducta i s’assegura el respecte a les normes de seguretat viària i el civisme. És una tasca fonamental”.

El parc de seguretat viària preparat per a l’ocasió disposa d’una instal·lació amb distints senyals de transit, passos de vianants, semàfors, rotondes i diversos vehicles de pedals per a simular la circulació de bicicletes i cotxes.