L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de juny del 2018

La Casa de la Cultura acull una exposició del projecte "Planeta Oroneta” on participa el CEIP Magraner



El CEIP Magraner participa en el “Planeta Oroneta”, un projecte d'inclusió a les aules en el qual participen vuit centres educatius del País Valencià, quatre centres específics i quatre ordinaris, amb l’objectiu d’integrar els joves a través d'activitats creatives que, alhora, fomenten la sostenibilitat i l'aprenentatge.


És un projecte nascut des de la implicació dels professors dels centres, per tal de relacionat el món de les arts de les escoles ordinàries i les específiques, i realitzar activitats inclusives.

La vallera Imma Bononad és la coordinadora del projecte “Planeta Oroneta”  a la terres valencianes, un projecte ha vist créixer el nombre de centres que hi participen des dels tres centres de fa quatre anys als vuit actual. Això ha implicat fer una divisió territorial per tal de poder coordinar els participants, que són centres de les localitats d'Alcoi, Tavernes de la Valldigna, Castelló, Algemesí i Vila-real.

Una demostració de que la societat és “cada vegada més inclusiva”, com indicava Imma Bononad, qui assegura que el projecte Planeta Oroneta “ha superat molt les expectatives”, cosa que implica una major durada en el temps.

El projecte Planeta Oroneta compta amb el suport de la Unesco, Acción Magistral, BBVA i la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, a més dels ajuntaments dels centres participants.

L’exposició es troba en el vestíbul de la Casa de la Cultura i es pot visitar fins el pròxim dia 25 en horari de 10 a 14 hores.