L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 3 de juny del 2018

“La Cambra Agrària ja és de Tavernes. Hem aconseguit el que altres governs no aconseguiren en 16 anys”. Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura




El govern valencià ha aprovat la cessió gratuïta per a usos agrícoles atenent una petició del govern de Compromís. 

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, en nota de premsa, confirma que el govern de Compromís de Tavernes ha aconseguit la cessió per a l’Ajuntament, de manera gratuïta, de l’antiga seu de la Cambra Agrària.

El baix situat en l’edifici de la Plaça Major passa a ser de propietat municipal després que la petició feta per Compromís a la Generalitat haja estat acceptada i el govern valencià haja aprovat la cessió.

El regidor d’agricultura, Javier Escrihuela, ha remarcat que “han estat les gestions de l’alcalde Jordi Joan, davant la Generalitat, les que han fet possible la cessió d’un edifici històric per a la comunitat agrària. Ha aconseguit en poc de temps allò que els governs anteriors no foren capaços de fer en 16 anys”. 

Javier Escrihuela ha indicat que el govern de Compromís de Tavernes està “ben compromés amb els llauradors i l’agricultura” i que eixe interès el demostrava amb obres com asfaltat de camins, amb subvencions i fons propis, amb la compra de maquinària per a usos agrícoles i amb la neteja del riu tots els anys per evitar inundacions en els camps, tasca que recorda li correspon a Confederació, però aquesta entitat no actua.

El regidor ha ressaltat la implicació de l’Ajuntament en els programes per pal·liar la desocupació agrícola, en els quals Tavernes destinarà els 150.994 euros aconseguits del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i que servirà per contractar 54 peons agrícoles i 4 oficials dins dels programes de lluita contra la desocupació agrícola.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es nostre o es una cessió? No és igual donar que cedir.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nostre. Cessió gratuïta o si vols donació.
Ara s'han de fer els tràmits del registre de la propietat i canvi a nom Ajuntament.
Temps arrere, i ho vam publicar, es va aconseguir la cessió gratuïta d'ús, a l'espera de la definitiva cessió (després d'informes de Patrimoni Generalitat, etc) que ara s'ha acompleix.

És el que tenim entés i sempre hem publicat.

Anònim ha dit...

Molt bé pel Govern de Compromís. Està fent moltes coses i bé pel poble. Que duren molts anys.

Anònim ha dit...

¿Un regidor no s'entera i li regunta a la Cotorra? Tot ho vorem.
Borra, Borra el comentari que no faça mes el ridicul

Anònim ha dit...


Sinònims de cedir

verb: donar, lliurar, passar, traspassar, atorgar, lliurar, transmetre