L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 17 de juny del 2018

Espanyol i Vila-real jugaran avui la final del XXVI Torneig de Futbol Cadet "Mariano Carbo "


 La final es jugarà aquesta vesprada a les 20 hores entre l'Español i el Vila-real. A les 18 hores el partit per al tercer i quart lloc entre el València i el Tavernes.

El torneig compta amb la participació dels equips del  València, Vila-real, Español de Barcelona i a UE Tavernes. Ahir l'Español de Barcelona va vèncer al Tavernes per un contundent 5-0 en el partit inaugural i el Vila-real va fer el propi amb el València per 1-0.


El torneu, un referent en el panorama nacional en aquest tipus de trobades sobretot per la gran qualitat dels participants any rere any, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i una perfecta organització i implicació dels entrenadors de base,  pares dels jugadors i  cases col·laboradores. Tot sota la supervisió de Salvador Gil, coordinador de futbol onze i de José Angel Vercher "Monget",  alma mater dónes de fa molts anys del torneu.
 
Ahir acudirem a una presentació perfecta, amb panells explicatius del torneig amb els seus detalls, tot per a donar informació als assistentes. Es van presentar també els trofeus que s'oferiran als equips i un any mes "Azulejos Tarín" lliurarà sengles pitxers de porcellana al millor jugador del torneig i al millor jugador local. 


La primera jornada del torneig va ser presidida pel regidor d'Esports, Josep Llácer i el president del Tavernes, José Armengol, que van donar per inaugurada aquesta XXVI edició. 

Previ al partit  València-Vilareal se li va retre un petit homenatge al jugador valler Ferran, del València. El president  de la Penya Valencianista, Salvador Carbó i un directiu, li van lliurar un detall recordant els anys de Ferran com a penyista,  on encara segueix. 

Els partits

Espanyol 5- Tavernes 0
 
Molta superioritat i el resultat ho diu tot. Els catalans es van fer amos i senyors del partit des del primer moment i els gols van anar caient fins el resultat final. El Tavernes no es va rendir, va pelar, i treballar però es nota la diferència entre els filials d'un primera divisió i un regional preferent.

Vila-real 1- València o
 
Els dos filials dels grans equips valencians ens van oferir un encontre igualat, amb moltes ocasions en ambdues porteries.  Tal com hem indicat en el València jugava el jugador valler Ferran.