L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 18 de juny del 2018

El Vila-real ha estat el campió del XXVI Torneig Cadet Mariano Carbó




Vila-real 3 Español 2 va ser el resultat final d’un partit jugat amb força, resolució i molt d’interés pels dos equips, tot com correspon a la final del torneig. Alternatives clares dels dos conjunts cara a porta i  més efectivitat del Vila-real que va aprofitar les jugades de gol.

Partit que va agradar al públic que va animar els dos conjunts perquè el futbol que estaven fent els cadets ja demostrava la qualitat que tenen i que fara arribar a alguns dels jugadors a ser figures del futbol espanyol en un futur. És el cas, entre altres, per exemple del jugador de l’Español Alejandro Burlamaqui, considerat com el millor del torneig.


Abans del partit de la final es va guardar un minut de silenci en memòria del jugador de de l’Alzira Nacho Barberá, que va morir en el transcurs d’un encontre mesos arrere.

El partit que enfrontava el Valencia CF i la UE Tavernes pel tercer i quart lloc va acabar amb el resultat de 3-1. Partit entretingut, amb una millor imatge del cadet local respecte al partit del dia anterior, amb molts moments en que els vallers es convertiren en dominadors.


Classificació i mèrits finals

Campio: Vila-real
Subcampió: Español de Barcelona
Tercer: València CF
Quart: UE Tavernes
Millor jugador: Alejandro Burlamaqui
Millor jugador Local: Lluís Jerez

El lliurament de trofeus i distincions va ser efectuat per Josep Llàcer, regidor d’Esport, en representació de l’Ajuntament,  pel president del Tavernes Josep Armengol, mentre el representant de l’empresa Azulejos Tarín va entregar els trofeus al  millor jugador local i del torneig.


També la UE Tavernes va lliurar una placa commemorativa al jugador Jaume Grau, que miliota en el Castilla del Reial Madrid, reconeixent la bona campanya que ha fet enguany i també com agraïment per la col·laboració que presta al futbol local quan se li demana.


Per la seua banda, el Vila-real va obsequiar al Tavernes amb un detall commemoratiu- una figura del submarí groguet, amb ocasió d’aquesta visita a Tavernes.