L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de juny del 2018

El Mediterrània Festival incorpora al cartell a "La Habitación Roja" i "La M.O.D.A."


La Habitación Roja i La M.O.D.A. formaran part del cartell del Mediterrània Festival, l'esdeveniment musical que tindrà lloc a la platja de Tavernes del 23 al 25 d'agost en la seua primera edició en la nostra ciutat.

Les dues formacions incorporades són de primer nivell, dues apostes que l'organització efectua i que, sense cap genere de dubtes, s'uneixen a altres noms ja confirmats del món "indie" i rock com són Dorian, Sidonie, Beret, Rulo i la Contrabanda (excantant de la Fugida) o Varry Brava.
 
L'Habitació Roja és la banda valenciana líder en el panorama indie de les nostres terres. Presentarà els temes del seu últim treballe "Memoria", sense deixar de costat les seues grans composicions que s'han convertit algunes en autèntics himnes dins d'un ampli repertori de 20 anys, cas de "Indestructibles", "Ayer", "Voy a hacerte recordar" o "La moneda en el aire".

La M.O.D.A. (La Meravellosa Orquestra de l'Alcohol) és un grup burgalés format per set components que combina instruments poc habituals com a acordió, saxofon, banjo, mandolina o clarinet amb influències del folk, country, punk i rock and roll, donant lloc a una proposta única el punt fort de la qual resideix en el directe.


La M.O.D.A. s'ha guanyat el reconeixement d'un sector important del panorama musical espanyol gràcies a una ètica de treball que es resumeix en: passió, honestedat i carretera. Ha actuat en els principals festivals estatals i ha gaudit de presentacions a Dublín, Londres, Mèxic, França o Itàlia. 

Reapareix tres un any sabàtic amb el seu nou LP titulat “Salvavida (de les bales perdudes)”, un treball de nous horitzons musicals sense perdre la identitat que, els ha portat a fer-se un buit en el panorama de la música nacional dels nous temps. 

El cartell es completa amb Carmen Boza, Rufus T. Firefly, Diners, Sexy Zebras, Nikone, El Xiquet de la hipoteca, Space Elephants, Brisa Fenoy (autora del tema El Dolent que interpreten Aitana i Ana Guerra d'Operació Triomf) Ñeku, Pla-B, Nixon, Jorge León, Lara Taylor & Mystic DJ i Bitches Deejays.

Si esteu interessats/ades a anar-hi, podeu traure el vostre abonament a 

                                                www.festivalmediterranea.com
 
o en les oficines de Correus.