L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 de juny del 2018

El govern de Compromís ha ampliat l’horari de l’aparcament del passeig sense pujar els preus



Les noves tarifes permeten un millor servei de l’abonament diürn i de les prestacions, aixó sí,  sense modificar les tarifes. 

Les noves noves tarifes i abonaments de l’aparcament subterrani municipal del Passeig del País Valencià ja estan en vigor i els usuaris ja poden sol·licitar i gaudir de les noves tarifes i abonaments. Les millores van ser aprovades en el plenari del mes de març a proposta del govern de Compromís.

La novetat més important i que més beneficia els usuaris és l’ampliació del temps que poden tindre aparcat el vehicle dins de l’abonament diürn. La tarifa tenia abans i manté el preu de 20 euros mensuals, però amplia l’horari i el vehicle podrà estar des de les 7:30 hores del mati fins a les 21:30 hores de la nit, de dilluns a dissabte.

Una ampliació amb la qual el govern municipal de Compromís atén la demanda dels usuaris i alhora fa compatible l’aparcament amb l’horari comercial de Tavernes.


L’abonament es complementa amb els ja existents,  cas del 24 hores al dia, que té un preu de 40 euros mensuals però es rebaixa a 33 euros si el propietari trau un abonament anual, o siga paga 10 mesos per a usar l’aparcament durant els 12 de l’any.

Cal també indicar que la denominada tarifa de rotació té el preu nomes d’ 1 euro i permet poder estacionar fins a 3 hores durant qualsevol horari.  Cal dir també que hi ha una tarifa especial que dona dret a l’estacionament fins a 24 hores amb el preu de 3 euros només.

Les modificacions dels preus i les millores d’ús pretenen per un costat  fomentar l’ús de l’aparcament i per un altre atendre les demandes dels veïns i veïnes de Tavernes.


Tots aquests canvis se sumen a les millores que es van dur a cap en el 2016, quan es va canviar la gestió i es va millorar l’apertura de barreres