L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 de juny del 2018

Celebració del VII Torneig de Futbol 8



Ahir es va celebrar el VII Torneig de Futbol 8, una celebració esportiva organitzada per la UE Tavernes sota la supervisió de José Angel Vercher "Monget”, coordinador d’esdeveniments i la col·laboració de l’Ajuntament, Creu Roja, Frutas Tono i una gran quantitats de voluntaris, pares dels jugadors que han ajudat a que tot anara ben bé.


Els equips han participat en les categories de prebenjamins,benjamins i alevins. Un total de 24 equips i una ampla i massiva presència d’assistents, amics i familiars dels jugadors, al llar de tota la jornada.



El regidor d’Esport, Josep LLácer, el president del club UE Tavernes José Armengol i Jaume Grau, el jugador de Tavernes que milita en el Real Madrid-Castilla foren els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors.


Els campions foren:

Aleví: Equip d’Alzira en un grup i l’equip de la Patacona de València en l’altre grup.
Benjamí: Tavernes i Alzira
Prebenjamí: l’equip d’Alzira en els dos grups