L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

diumenge, 10 de juny de 2018

Celebració del VII Torneig de Futbol 8Ahir es va celebrar el VII Torneig de Futbol 8, una celebració esportiva organitzada per la UE Tavernes sota la supervisió de José Angel Vercher "Monget”, coordinador d’esdeveniments i la col·laboració de l’Ajuntament, Creu Roja, Frutas Tono i una gran quantitats de voluntaris, pares dels jugadors que han ajudat a que tot anara ben bé.


Els equips han participat en les categories de prebenjamins,benjamins i alevins. Un total de 24 equips i una ampla i massiva presència d’assistents, amics i familiars dels jugadors, al llar de tota la jornada.El regidor d’Esport, Josep LLácer, el president del club UE Tavernes José Armengol i Jaume Grau, el jugador de Tavernes que milita en el Real Madrid-Castilla foren els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors.


Els campions foren:

Aleví: Equip d’Alzira en un grup i l’equip de la Patacona de València en l’altre grup.
Benjamí: Tavernes i Alzira
Prebenjamí: l’equip d’Alzira en els dos grups