L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de juny del 2018

Cartell oficial de les finals autonòmiques de raspall femeni dels "Jocs Esportius".

Ahir es va donar a conéixer el cartell oficial de la fase final autonòmica individual de raspall femení, finals dels XXXVI Jocs Esportius de la comunitat valencians i que se celebraran el diumenge, a partir de les 10 hores en el trinquet municipal de Tavernes. Sobre les 13 hores està previst que acaben les partides, i aleshores es procedirà a l'acte protocol·lari de les fotos en grups i lliurament de trofeus per les autoritats.
Les finals comptem amb la col·laboració i organització de la Federació de Pilota Valenciana, la Generalitat i la campanya "Sempre Teua, la nostra llengua", la Diputació de València, Ajuntament de Tavernes i Club de Pilota Valldigna.
Com podeu llegir al cartell, hi ha participants de 7 localitats diferents per a les 8 finalistes (València repeteix) entre les quals hi ha la jugadora Júlia Andrada Alberola, del Club de Pilota la Valldigna, després d'haver aconseguit classificar-se per a la final el passat diumenge, en un conjunt de partides jugades al trinquet de Tavernes i on la vallera va guanyar a totes les rivals.

Tenim molta il·lusió posada en la jugadora del Club de Pilota Valldigna, que dirigeix i entrena Juanjo Sala, una gran promesa de l'esport nacional valencià, jugadora d'aleví de segon any i que l'any passat ja va jugar les finals autonòmiques, on va quedar tercera.
Ànims Júlia i a pel campionat!