L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 de juny del 2018

Agricultors de la Vega de València serà la nova empresa de neteja i recollida de fems.




El servei de neteja viària i recollida de fem domèstic es va adjudicar en el passat plenari a l'empresa Agricultors de la Vega de València. L'Ajuntament havia tret a concessió el servei que ha portat durant molts anys l'empresa FCC, però en el nou concurs  Agricultors de la Vega de València va presentar una millor oferta econòmica (1.256.262'16 euros més IVA, anuals), amb una baixa de més de 40.000 euros respecte a l'empresa que ha quedat en segon lloc.

L’obertura dels sobres amb les propostes de les empreses presentades, va donar com a guanyadora la que presumiblement  serà nova adjudicatària, i com es pot observar en el quadre oficial que consta en la web municipal, va tenir una puntuació de  96'35 punts, bastant lluny dels 84'46 de la segona millor classificada.

El govern de Compromís va anunciar en el passat plenari que  se li notificarà la resolució a   Agricultors de la Vega de València i  se li requerirà perquè presente  la  documentació  indicada en el Plec  de Clàusules Administratives Particulars. També  haurà de constituir la garantia definitiva per import de 62.813,11 euros. Si no complira el condicionant, passaria a ser adjudicatària la segona empresa classificada i així successivament.

Les sis ofertes presentades
L'empresa adquireix el compromís de,  a més del personal de neteja, aportar 2 camions arreplegadors d'entre 18 i 21 metres cúbics, un altre de 12 a 14 metres cúbics, 6 vehicles tipus Piaggio, un camió amb grua, una furgo-taller, un vehicle amb un PMA de 3.500 quilos, dos agranadores de voreres i carrers, una agranadora de carrers, un furgó amb hidronetejadora, un gator i una furgoneta.

S.A. Agricultors de la vega de València, és una empresa de serveis fundada l’any 1900, que desenvolupa la seua activitat en l’àmbit del medi ambient, des de la neteja d’espais públics i privats, la gestió integral dels residus fins el manteniment d’instal·lacions depuradores d’aigües. Nascuda al País Valencià, actualment presta els seus serveis en Catalunya, La Rioja, Castella la Manxa, Andalusia, Aragó, Navarra, el País Basc, Murcia, Galícia, Astúries, Extremadura, Illes Balears i Madrid.

Hem trobat a youtube aquest vÍdeo de presentació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es perem que la baixada dels diners no siga en contra del dous del treballadors.
L'ajuntament tindra que estar atent aixo.

Anònim ha dit...

Aixo estarà contemplat en les bases de licitació i segur que no contempla jornals més baixos.