L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de juny del 2018

Activitats de la Setmana Cultura per a la Gent Gran



La regidora de Serveis Socials ha programat per a la setmana que ve activitats recreatives, lúdiques i culturals per a la gent gran.

La regidoria de Serveis Socials de Tavernes ha donat a conèixer les activitats organitzades al voltant de la Setmana Cultural per la Gent Gran.

Els actes programats tenen com a gra novetat que la programació finalitza amb l'estrena de l'obra teatral  " Sor Wifi", del grup de Teatre de la Gent Gran. És una activitat novedosa que es va iniciar el passat més d’octubre, amb ela assaigs, i que s’estrena sota la tutela de la Companyia Trencadís  a beneficí de l'associació ACUDE.

Les entrades solidàries ja es poden adquirir en les dependències de l'Associació (Plaça Major, Associació ACUDE)  a partir d'aquest dijous, en horari de 11 a 1 hores del mati i de 6 a 8 de la vesprada. Amb l'entrada s'entregarà una butlleta per participar en la rifa d'un conjunt de regals que han estat donats per empreses local de manera desinteressada. A més de col·laborar en una causa solidària, gaudireu d’unsmoments  molt divertits veient l'obra " Sor Wifi", Teatre amater fet pel grup Taller Teatre Gent Gran.

Lea activitats organitzades des de la regidoria de Serveis Socials que presideix la regidora Noelia Alberola son moltes i diverses al llarg de la setmana que ve. 

La programació s’inclou en el cartell i hi ha:

Dilluns dia 11: Cinema amb bufes, al Braç Treballador

Dimarts dia 12: Taller d’educació vial, al Braç Treballador

Dimecres dia 13: Excursió a les 9’15 o al monestir de Sant Jeroni de Cotalba

                           A les 6 de la vesprada Taller d’herbes de la Valldigna al Braç Treballador

Dijous 14 : Taller de cuina experimental al Braç Treballador

Divendres dia 15: Taller sobre Bolomor. Multiusos Vergeret. Esmorzar d’orxata i fartons

Dissabte dia 16: Master Class de Chi Kung al pavelló esports

Diumenge dia 17: Teatre Sor Wifi a la Casa de la Cultura