L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de maig del 2018

Una xerrada sobre temes municipals de l'alcalde Jordi Joan inaugura la XX Setmana Ciutadana



Aquesta vesprada, a partir de les 7, se inicien en la Casa de la Cultura els actes programats de la “XX Setmana Ciutadana” organitzada i patrocinada per l’Associació de Veïns La Valldigna amb diverses xerrades i conferències al voltant de la problemàtica veïnal i que són d’entrada lliure.

Avui és la inauguració oficial, acte que està a càrrec de la presidenta de l’entitat Maria Lluïsa Grau i de l’alcalde de la ciutat, Jordi Joan, a qui veiem en la fotografia en una imatge de l'any passat. . 

La presidenta, com ha passat en altres anys, farà la presentació oficial de la programació, que emmarcarà dins dels objectius  de les jornades d’informar els ciutadans sobre aspectes d’interés general, com és ara l’exigència de les associacions veïnals d’una autopista AP-7 sense peatge a partir del 2019 o la igualtat de sexes, junt a altres de la vida en la ciutat com l’urbanisme, l'habitatge, el medi ambient o els serveis municipals.

L’alcalde, Jordi Joan,  oferirà als assistents una xerrada sobre "Projectes estratègics a Tavernes". La programació no indica temes concretes sobre els quals parlarà l’alcalde, però amb bastant probabilitat l’execució del col·lector de la platja o l’estat actual de les gestions per aconseguir la reversió de la piscina coberta, on encara no hi ha decisió judicial sobre el concurs de creditors, serien possibles temes a comentar. 

Altres temes de possible atenció serien el projecte de millora general de jardineria o explicar la situació de projectes que, no són responsabilitat ni d’execució municipal, com el projecte del Vaca, la situació de la Goleta, el desdoblament de la nacional o la millora de l’estació del tren, tots depenents del govern de l’Estat.

6 comentaris:

German ha dit...

Parce que en el tema de la accesibilidad solo existe el pueblo. En 13 años que hace que vivo en la playa no se ha realizado ninguna obra de accesibilidad, es más ja empeorado, solo hace falta ver el lamentable estado de la acera de Vidal, la silla se retuerce cómo una serpiente. Entiendo que para algunos pasos se espere a las obras del colector, pero hay muchos otros pasos a los que no afecta y están sin realizar. Yo ya he roto dos reposa pies subiendo por las rampas de las cocheras. En vista de que parece que la playa no paga impuestos yo no votaré más a la actual corporación, arregle o no las rampas, he esperado demasiado y ya estoy hasta los.......

German ha dit...

LA PLAYA NO EXISTE. ¿NO PAGA IMPUESTOS?

German ha dit...

También el servicio de limpieza deja mucho que desear las aceras están llenas de regalos que dejan los perros y que no recogen ni los dueños ni los servicios de limpieza.

Anònim ha dit...

No crec hages votat mai este govern. Al Psoe si

German ha dit...

Yo he votado las dos últimas veces al actual alcalde y siempre doy la cara no como tu que te escusas en el anonimato.

Anònim ha dit...

El vot es secret i a saber que vota cada un.

yo no votaré más a la actual corporación, arregle o no las rampas, he esperado demasiado y ya estoy hasta los.....

ya fan prou que aguanten l' Ajuntament i fan coses, que com estava l' economia municipal, ni per a posar un taulell. Ara vota a Ciudadanos i voras que be ho arreglen