L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de maig del 2018

Subhasta pública per adjudicar les instal·lacions esportives de paddel i tenis de la platja



L’Ajuntament de Tavernes ha convocat una subhasta pública per a l'adjudicació de l'ús de les instal·lacions esportives ubicades en la platja de la Goleta, enfront de la residencia de majors.

El temps d’adjudicació serà de dos anys, prorrogables fins a dos anys més, i l’interessat a presentar ofertes ha de presentar una garantia provisional de 30 euros i oferir un preu mínim d’eixida de 1.000 euros.


Les ofertes ha es poden presentar al registre de  l’Ajuntament situat en la planta baixa de l’edifici consistorial de la Plaça Major.

Segons les condicions de la subhasta, l’adjudicatari ha de procedir a la neteja i manteniment de les instal·lacions durant el període que tinga adjudicat.