L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dimarts, 8 de maig de 2018

Presentació de la “I Cursa per la Igualtat” de TavernesDemà dimecres a les 19 hores de la vesprada es presenta al saló de plenaris de l’Ajuntament la “I Cursa per la Igualtat de Tavernes”, la primera cursa d’aquestes característiques a la comarca perquè, a diferència d’altres, serà competitiva.

L’objectiu de la cursa competitiva està clar: es vol que la força i energia que traspua l’esport es convertesca en un missatge vigorós per la igualtat real i efectiva d’oportunitats i drets entre homes i dones.

I un simbolisme ben clar: es vol arribar a meta, que no es una altra que la igualtat real entre homes i dones. Un camí que no serà fàcil i que compta amb molts entrebancs, entre ells el no rebre cap tipus de recolzament del govern del PP de  M. Rajoy i del seu partit, sempre retallant en materia de violència de gènere o de politiques d'igualtat.

De tota manera, la lluita per la igualtat ens ha d’encoratjar i prendre forces fins no detindre’ns  abans de creuar la línia de meta i assolir la igualtat total de sexes.

La presentació donarà a conèixer el recorregut de la cursa,  que serà de 6 kilòmetres per circuit urbà, les samarretes que lluiran les corredores i corredors i totes les activitats que hi haurà preparades per a viure una jornada reivindicativa i esportiva en família.